Liiton 50-vuotisjuhlavuosi

Puhtausalan parhaaksi jo 50 vuotta: 1970 - 2020

Juhlavuoden erikoiset:

• Kaksi maksutonta lyhytkoulutusta, yksi keväällä ja yksi syksyllä
    • Kevään webinaari pidetään 14.5.
  • Uusia jäsenetuja
  • Historiikki julkaistaan syksyllä 2020
  • Juhlavuosi näkyy kaikissa vuoden Puhtausala-lehdissä
    • Numerossa 1/2020 voit lukea mielenkiintoisia asioita Puhtausala-lehden historiasta
  • Juhlavuosi huipentuu juhlaseminaariin ja juhlagaalaan lauantaina 10.10.2020

Syksyn liittokokous 10.10.2020

• Normaali kokousohjelma henkilövalintoineen - tervetuloa kaikki henkilöjäsenet ja yritysjäsenten edustajat!
  • klo 9.30

Juhlaseminaari Passion for Puhtaus 10.10.2020

• Puheenvuoroja puhtausalasta
  • Striimataan
  • Syksyn liittokokous henkilövalintoineen ennen juhlaseminaaria
  • klo 12.30 - 15.00
  • Helsinki Congress Paasitorni

Juhlagaala jäsenille ja kutsuvieraille 10.10.2020

• Illalliskortti jäsenille 50 €
  • Historiikin julkaiseminen ja muuta ohjelmaa
  • Helsinki Congress Paasitorni klo 19.00

Muita tapahtumia juhlavuoden aikana:

Juhlavuoden yhteistyökumppanit:

Vileda Professional

Vileda Professional kehittää ja valmistaa johtavia siivousratkaisuja ammattikäyttöön useille aloille, kuten terveydenhuolto, valvotut ympäristöt, yleiset rakennukset sekä hotelli- ja ravintola-ala. Valikoimamme kattaa siivousvälineet lattioille sekä taso- & pystypinnoille, siivousvaunut, jätehuoltotuotteet ja mattojärjestelmät.

Yli 60 vuoden kokemuksella tiedämme siivousalan ammattilaisten tarpeet erilaisissa ympäristöissä. Ratkaisumme tarjoavat nopean, tehokkaan ja kustannustehokkaan siivouksen. Kestävän kehityksen mukaiset siivousinnovaatiot ovat aina olleet Vileda Professionalin pääasiallinen tavoite.

Diversey

Diverseyn tavoitteena on suojella ihmisiä ja huolehtia heistä päivittäin. Tavoitteenamme on ja on aina ollut olla puhtaus- ja hygienia-alan innovatiivinen edelläkävijä. Etsimme ja kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia vallankumouksellisia puhdistus- ja hygieniaratkaisuja. Asiakkaan tarpeet ovat kaiken toimintamme  ytimessä.

Diversey tarjoaa puhtaanapidon ja hygienian  kokonaisratkaisuja, joiden menetelmät perustuvat kemikaaleihin, siivouskoneisiin ja siivousvälineisiin sekä kestävään kehitykseen. Toimialojamme ovat mm. ruokapalvelut, kiinteistönhuolto, vähittäiskauppa, terveydenhuolto, hotelli- ja ravintolapalvelut sekä elintarvike ja juomateollisuus.

VeliMark Oy palvelee lähellä asiakasta!

VeliMark Oy on käyttötarviketukkuliike, joka kuuluu eurooppalaiseen OptiGroup -konserniin. Olemme Suomen johtava siivousaineiden, hygieniatuotteiden ja pakkausratkaisujen tukkukauppa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet ja –tarvikkeet, siivouskoneet, pehmopaperit, jätehuoltotuotteet, catering-tuotteet, henkilöhygieniatuotteet ja henkilösuojaimet.

Tuotevalikoimaamme pääsee tutustumaan helposti verkkokaupassamme.

Katrin

Hako

Hako on Suomen johtava siivouskoneiden toimittaja. Saksalainen laatu yhdistettynä innovatiivisuuteen varmistaa puhtaat lattiat ergonomisesti käyttökohteesta riippumatta.

Hako Huoleton vuokrakonepalvelun myötä laadukkaat Hako -siivouskoneet ovat kaikkien saatavilla edulisesti ja joustavin ehdoin. Lisätietoa palveluistamme löydät sivuiltamme www.hako.fi