Suuri puhtauden teknologia- ja robotiikkapäivä 24.5.2023

Tervetuloa suureen puhtauden teknologia- ja robotiikkapäivään!

Aika: ke 24.5.2023 klo 9 - 15
Paikka: ilmoitetaan myöhemmin, voit osallistua paikan päällä tai etänä

Onko sinulla jo työkaverina robotti? Seuraatko siivouksen tarvetta erilaisten tila-antureiden avulla tai varmistatko jaksottaisten töiden tekemisen digitaalisilla alustoilla, keräätkö digiraporttia koneiden käyttöasteesta?

Tulevaisuudessa yhä useampi puhtausalan työntekijä saa uudeksi työkaveriksi joko siivousrobotin tai työtä ohjaavan mobiililaitteen. Koneiden käyttäminen on yksi ratkaisu kasvavaan työvoimapulaan, mutta ihmisiä tarvitaan aina. Teknologian kehittyminen tulee kuitenkin muuttamaan työn luonnetta.

Tapahtuman tavoitteena on edistää uusien teknologioiden käyttöönottoa esittelemällä tapoja, kuinka robotiikkaa, tekoälyä ja muuta digitaalisuutta hyödynnetään puhtausalalla jo nyt. Hyvien esimerkkien kautta innostamme ja kannustamme uusien teknologioiden ennakkoluulottomaan kokeiluun ja käyttöönottoon.

Päivä tarjoaa paljon mielenkiintoista sisältöä sekä palveluntuottajille, hankintaorganisaatioille, konetoimittajille, työntekijöille ja kaikille uudesta teknologiasta ja robotiikasta kiinnostuneille.

Ohjelma tarkentuu pian.

Ilmoittuadu tästä! 

SSTL Puhtausala ry