Uutishuone
Puhtausalan uutishuoneessa käsitellään siistejä uutisia, ammattisiivoukseen paneutuvia artikkeleja ja uusinta tutkimustietoa.
Klikkaa teemaa alta, jos etsit luettavaa tietystä aihepiiristä.
Puhtausala-lehti
Puhtausala-lehti on alan johtava ammattilehti Suomessa – puolueeton, monipuolinen ja ajankohtainen. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Tilaa lehti tai liity jäseneksi!

Kolumni | Rutiinien rikkomisen voima
Jutta Koivuniemen kolumni
18.10.2022

Puolen vuosisadan puhtausalan ammattilainen Roger Bäckroos
“On ollut ilo olla mukana liki 50 vuotta kehittämässä alaa ...
04.10.2022

Siivous huomioitiin Paimion parantolassa jo suunnitteluvaiheessa 1930-luvulla
Asiakkuuspäällikkö Miia Tammisto-Lehtinen kertoo, että alueelle odotetaan tulevaisuudessa valtavia kävijämääriä ...
27.09.2022

Työelämän jatkoajalla avuntarvitsijoiden apuna
Eläkeläisten perustama ja pyörittämä Osuuskunta Monitoimiseniorit luo hyvinvointia itselleen ja muille.
19.09.2022

Pääkirjoitus | Maailman siistein ammatti
Onko meidän aika ryhtyä miettimään alamme kehitystä ja työvoiman imua uudella tavalla ...
13.09.2022

Uusi yritysjäsen: Serfinossa annetaan tilaa ideoinnille
Serfino Oy on palveluyhtiö, joka haluaa tehdä asiakkaan arjesta kaikin puolin helpompaa
05.09.2022

Uusi yritysjäsen Moneks-Siivous Oy: Alan houkuttelevuus ja kehittäminen keskiössä
Alan houkuttelevuus ja kehittäminen keskiössä
04.09.2022

"Me haluamme huolehtia siitä, että henkilöstömme voi hyvin sekä työssä että omassa arjessaan"
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on tehty pitkäjänteisesti työtä henkilökunnan hyvinvoinnin edistämiseksi
31.08.2022

Siivoussektori Oy:n hallitus esittäytyy
Siivoussektori Oy on SSTL Puhtausala ry:n kokonaan omistama osakeyhtiö, joka huolehtii Puhtausala ry:n arvonlisäveron alaisesta toiminnasta
19.08.2022

Siivous HB2021 America-konferenssissa – kotikoneelta koettuna
Pandemian aikana siivous ja sen merkitys terveysturvallisuuden mahdollistajana on noussut esille koko maailmassa
16.08.2022

Tehtaalta pöytään – puhtaasti
Puhtaanapito on elintarviketeollisuudessa yksi tuoteturvallisuuden kulmakivistä, josta ei tingitä.
10.08.2022